Eana Academy

7 dager Personlig retreat - Spydeberg

About Eana Academy

Eana Academy er grunnlagt av Kjetil Kvalvik (41). Kjetil har jobbet som livsveileder, terapeut og healer siden 2005. Han har mer enn 10.000 timer "hands-on" erfaring med klienter og studenter og utviklet en helt unik behandling- og coaching metode basert på hans erfaringer og kunnskap om hvordan mennesket er satt sammen og fungerer.

Kjetil er utdannet Kraniosakral terapeut både i Norge, Tyskland og Sveits og han har også utdannelse innen kosthold- og ernæring, meditasjon, livsveiledning og terapeutisk massasje. Han vokste opp i Finnmark og den samiske sjamanismen har vært en naturlig del av hans hverdag hele hans liv. Det gjenspeilier seg også i hans behandlinger og kurs.

Vår Visjon er å støtte og veilede enkelt mennesker gjennom utfordrende livsprosesser og bidra til personlig- og spirituell vekst.

Hvis du ønsker å melde deg på kurs eller utdannelse hos oss kan du gjøre det via vår nettside www.eana.no

Contact

About this appointment

Personlig retreat er et tilbud til de som ønsker eller trenger en pause fra dagliglivet for å jobbe intensivt med seg selv en uke. For å skape nye rutiner, helbrede gamle sår og ubalanser, komme seg ut i naturen, endre kosthold, finne sin sjels kraft og ta et dypdykk inn i sitt indre for å bryte gamle mønster som holder en tilbake fra å leve det livet en ønsker seg. Retreat betyr å trekke seg tilbake. I den forstand at man trekker seg tilbake fra det daglige livet, gir det en pause for å jobbe med seg selv, reflektere over livet sitt og gjøre positive endringer for en selv, med støtte fra en profesjonell terapeut.

Retreatet holdes på Sagbakken i Spydeberg kommune på en 400 år gammelt gård tilknyttet et gammelt nedlagt sagbruk. Stedet ligger idyllisk til, omgitt av skog og natur like ved Mørk Golfbane.

Retreatet legges opp individuelt. men følger en viss dagsplan og programmet er et utgangspunkt som vil bli tilpasset og endret ved behov.

Dag 1: Ankomst ettermiddag/kveld. Du kan bli plukket opp på Spydeberg Togstasjon 12 minutter fra Sagbakken, hvis du ikke kommer med bil selv. Togturen tar ca 45. fra Oslo. Omvisning, innkvartering, middag, bli kjent, samtale omkring uken hvorfor du er her og hva vi skal gjøre den neste uken. Legge en plan sammen ut i fra dine behov og mål med retreatet. Det er derfor viktig at du reflekterer over før ankomst hva du vi ha ut av uka.

Dag 2-6: 6.00 Stå opp. Morgen rutiner. Varmt vann med sitron. 6.15 Yoga, Qigong, trening, bevegelse, alt etter form og behov. Få i gang lymfesystemet. Kontakt med kroppen og følelsene. 7.30 Frokost: grønn juice/smoothie 8.00 Meditative nature walk. 30 min. 9-12 Behandling/ stille tid / daglige gjøremål. 12.00 Lunsj: Smoothie/juice/frukt/lett vegetarisk mat ved behov. 13-15 Behandling/ stille tid / daglige gjøremål. 15-17 Ut i naturen 18.00 Middag: suppe/salat eller annet vegetarisk. (full juice detox 7 dager er også mulig). 19.00 Sjamanistisk arbeide /meditasjon/rituale/seremoni/tromming/sang/dans alt etter hva du/gruppen trenger. 21.00 Stille tid/ badstue.

Dag 7 6.00 Stå opp. Morgen rutiner. Varmt vann med sitron. 6.15 Yoga, Qigong, trening, bevegelse, alt etter form og behov. Få i gang lymfesystemet. Kontakt med kroppen og følelsene. 7.30 Frokost: grønn juice/smoothie 8.00 Meditative nature walk. 30 min. 9-12 Gjennomgang av uka som har vært. Legge plan for tiden fremover. Hva nå når du kommer hjem igjen? Avslutting med personlig seremoni. 12.00 Lunsj 13.00 avreise.

Et personlig retreat er ikke for alle. Du må ha evne og vilje til å gjøre endinger i livet ditt for å få noe ut av det. Når du booker retreatet vil jeg derfor først ha en forberedende samtale med deg på telefon/facetime. For å kartlegge om retreatet er noe for deg og hva du vil kunne få ut av det. Du vil også få gratis oppfølging på sms/telefon/facetime i ettertid etter behov.

På personlig retreat så er det kun 1-3 deltagere om gangen. Dette fordi jeg ønsker å kunne tilby alle personlig oppfølging på best mulig møte i løpet av retreatet. Du bor sammen med meg hele uken på Sagbakken og vil ha ditt eget rom eller dele rom med en annen deltager. Det forventes at du deltar i daglige rutiner når det er behov. Det kan være for eksempel; Lett arbeide i kjøkkenhage som vi holder på å anlegge. Enkelt forefallende arbeide. Ellers så bugner skogen rundt oss av sopp, planter og urter som høstes i sesong. Vi har et fint bibliotek med bøker innen yoga, naturmedisin, filosofi, helse, selvutvikling og spiritualitet som man kan slå seg løs i. Vi har også trommer og andre instrumenter man kan leke seg med under oppholdet.

Litt om meg: Jeg er 41 år og vokste opp i Finnmark og har både Norsk og samisk bakgrunn. Den samiske sjamanismen og en dyp kontakt med naturen har vært en naturlig del av livet mitt så lenge jeg kan huske. Etter en livs-transformerende opplevelse i 20-årene begynte jeg å jobbe som healer og terapeut, og har reist mye rundt i verden og søkt etter redskaper til personlig- og spirituell utvikling. Jeg er inspirert av både verdens sjamanismen, Taoismen og Yogisk- praksis og filosofi, og er utdannet innen flere forskjellige healing modaliteter, min spesialitet er kraniosakralt arbeide. Siden 2005 har jeg arrangert forskjellige workshop, retreat og kurs både i Norge, Tyskland, Sverige, Spania, India og Italia. De siste årene har jeg vendt mer og mer tilbake til mine røtter i den samiske sjamanismen, noe som også gjenspeiler seg på mine kurs og behandlinger.

Pris: 9.000 kr. Alt inkludert: Kost og losji 7 dager/6 netter, 5 behandlinger (kraniosakral behandling, massasje, healing etter behov) Yoga/Qigong/trening hver dag, personlig veiledning, ritualer, personlig seremoni. Henting og levering på Spydeberg stasjon. 3000 kr i et ikke-refunderbart depositum betales ved booking, resterende ved oppmøte.

Ledige uker: 24-30. april 2018 1-7. mai 2018 29. mai - 4. juni. 19-25. juni 2018

Retreat går fra tirsdag til mandag.

Ta kontakt med meg påkjetil@eana.no eler telefon 979 45 223 hvis du har noen spørsmål eller ønsker å booke et opphold.

<3lig Velkommen! Hilsen Kjetil Kvalvik

Cancellation policy

Vi har 48 timers avbestilling policy. Det betyr at hvis du ikke kan møte til avtalt time må du avbestille timen via bookingsystemet senest 24 timer før avtalt tid for å unngå å bli belastet full pris for avtalen. Faktura sendes ut automatisk om du ikke kommer til avtalt tid.