Eana Academy

Trommereise og meditasjon 8. April Bergen

About Eana Academy

Eana Academy er grunnlagt av Kjetil Kvalvik (41). Kjetil har jobbet som livsveileder, terapeut og healer siden 2005. Han har mer enn 10.000 timer "hands-on" erfaring med klienter og studenter og utviklet en helt unik behandling- og coaching metode basert på hans erfaringer og kunnskap om hvordan mennesket er satt sammen og fungerer.

Kjetil er utdannet Kraniosakral terapeut både i Norge, Tyskland og Sveits og han har også utdannelse innen kosthold- og ernæring, meditasjon, livsveiledning og terapeutisk massasje. Han vokste opp i Finnmark og den samiske sjamanismen har vært en naturlig del av hans hverdag hele hans liv. Det gjenspeilier seg også i hans behandlinger og kurs.

Vår Visjon er å støtte og veilede enkelt mennesker gjennom utfordrende livsprosesser og bidra til personlig- og spirituell vekst.

Hvis du ønsker å melde deg på kurs eller utdannelse hos oss kan du gjøre det via vår nettside www.eana.no

Contact

Cancellation policy

Vi har 48 timers avbestilling policy. Det betyr at hvis du ikke kan møte til avtalt time må du avbestille timen via bookingsystemet senest 24 timer før avtalt tid for å unngå å bli belastet full pris for avtalen. Faktura sendes ut automatisk om du ikke kommer til avtalt tid.