Contact

Eana Academy

OBS! KJETIL TAR IKKE INN NYE KLIENTER FOR TIDEN TIL PERSONLIGE TERAPITIMER I OSLO ELLER SPYDEBERG PGA STOR PÅGANG I FORHOLD TIL KAPASITET. KUN EKSISTERENDE KLIENTER OG STUDENTER KAN BESTILLE.

Om du ikke er eksisterende kunde eller student kan du bestille online healing/veiledning eller sende en epost til kjetil@eana.academy og be om å få ligge på venteliste til når Kjetil tar inn nye klienter igjen.

Eana Academy er grunnlagt av Kjetil Kvalvik (42). Kjetil har jobbet som livsveileder, terapeut og healer siden 2005. Han har mer enn 10.000 timer "hands-on" erfaring med klienter og studenter og utviklet en helt unik behandling- og coaching metode basert på hans erfaringer og kunnskap om hvordan mennesket er satt sammen og fungerer.

Kjetil er utdannet Kraniosakral terapeut både i Norge, Tyskland og Sveits og han har også utdannelse innen kosthold- og ernæring, meditasjon, livsveiledning og terapeutisk massasje. Han vokste opp i Finnmark og den samiske sjamanismen har vært en naturlig del av hans hverdag hele hans liv. Det gjenspeilier seg også i hans behandlinger og kurs.

Vår Visjon er å støtte og veilede enkelt mennesker gjennom utfordrende livsprosesser og bidra til personlig- og spirituell vekst.

Hvis du ønsker å melde deg på kurs eller utdannelse hos oss kan du gjøre det via vår nettside www.eana.academy

Locations

Online / Phone

My skype handle is test123

Our Premises
  • Mørk, Spydeberg

    Mørkveien 727, 1820 Spydeberg, Norge

  • Northern Light Yoga, Oslo

    Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo, Norge